»Naše poglavitno merilo je, da mora imeti izdelek, če gre npr. za kulinarični pridelek, vsaj 70% lokalnih surovin in seveda proizvajalec mora prihajati iz območja Dolenjske.«
»Najpomembneje je, da ima izdelek vsaj 70% lokalnih surovin in proizvajalec mora biti iz območja Dolenjske, torej lokalni.«
»Zavod Dobrote Dolenjske je v sodelovanju z etnologom doktorjem Janezom Bogatajem, izdelal tudi prvi regionalni kulinarični zemljevid v Sloveniji – Okusi Dolenjske.«
»Kupcem moramo pokazati, kako kakovostni so zadružni izdelki.«
»V Mirni peči je bil dan štrukljev – štruklji nekoč in danes, v Šentrupertu festival marmelade, v Škocjanu dan dolenjskih štrukljev in na Otočcu golf gourmet turnir.«
»prinaša barvit preplet različnih glasbenih tradicij in godb sveta ter pestro spremljevalno ponudbo lokalno pridelane hrane, pijač in drugih izdelkov na tržnici Dobrote sveta«
»Drugi izdelek je vertikalna vetrnica, ciljajo na ekološko reševanje energetskega problema.«
»Gotovo so trgovci rezultate tudi izkoristili sebi v korist, ampak želeli smo doseči to, da ponudijo 15 izdelkov po nizki ceni znotraj ponudbe vseh izdelkov, ki jo imajo. To smo dosegli.«
»Izdelek mora to odsevati in mora biti prijazen uporabniku.«
»Projekt izpolnjuje vsa zahtevna merila, ki jih za dodelitev kohezijskih sredstev postavlja Evropska komisija.«
Kliknite povezavo za prikaz izjav v želenem obdobju